Na všechny otázky existují

Odpovědi

Pokud jste zatím nenalezli odpovědi na Vaše otázky na našich stránkách, neváhejte a kontaktujte nás. Náš tým Vám rád poradí. 

Rezervaci stolu lze přednostně provést online prostřednictvím našich webových stránek (v pravém horním rohu). Pokud rezervační formulář nezobrazuje Vámi požadované datum a čas, je restaurace již plně obsazena.

Ano, přijímáme, ovšem mějte prosím na paměti, že večery bývají často vyprodány, je tedy vhodnější ohlásit se předem.

Pokud jste si rezervovali stůl, podržíme jej až 15 minut. Bohužel nejsme schopni držet stůl déle, protože jsme často plně obsazeni a bylo by to nefér vůči ostatním zákazníkům. Pokusíme se Vám vyjít maximálně vstříc a co nejdříve poskytnout alternativní stůl, ale prosím pochopte, že to nemusí být vždy snadné. Pokud se Vy nebo Vaši hosté opozdíte, informujte o tom prosím obsluhu, abychom mohli zajistit náhradní usazení.

Pro všechny naše hosty nabízíme bezplatné wi-fi. Nezapomeňte nás sledovat na Facebooku, Instagramu a TripAdvisoru 💚.

Náš kuchařský tým dokáže vyhovět většině potravinových alergií, intolerancí a dietních omezení, pokud je o nich informován předem.

Aby náš tým vyšel co nejlépe vstříc Vašemu požadavku, informujte nás v rezervačním formuláři nebo nás kontaktujte na emailu  napekle@napekle.cz alespoň 24 hodin předem.

Naše restaurace se nachází v historickém centru Prahy a zároveň v rezidenční zóně, kde je většina parkovacích míst vyhrazena pro obyvatele s rezidenční kartou, proto nenabízíme služby parkování. Doporučujeme využít nejbližší parkoviště Pohořelec nebo Diskařská.

Rádi Vás u nás přivítáme i s Vašimi dětmi. Pokud plánujete přijet s kočárkem nebo máte zájem o dětskou židličku, dejte nám prosím vědět předem.

Nenašli jste odpověď na vaši otázku?

Neváhejte a napište nám

Dopřejte si pravý kulinářský
zážitek v originální restauraci

STRAHOVSKÉHO KLÁŠTERA

Zveme Vás na naše sezónní speciality! Nechte se okouzlit tradičně netradiční českou kuchyní. Nyní nás čekají velikonoční hody – pochutnejte si na mladém moravském jehněčím, na jarních bylinkách ze Strahovských zahrad nebo křupavém salátu s křepelčími vejci a mladou jarní řeřichou.